Бившият вътрешен министър Бойко Рашков отказа да се яви на разпит

...
Бившият вътрешен министър Бойко Рашков отказа да се яви на разпит
Коментари Харесай

Рашков каза кога ще се яви в прокуратурата, условие към Борисов

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков отхвърли да се яви на разпит в прокуратурата.

" Ще се явя в прокуратурата, когато Бойко Борисов каже коя е Мата Хари, от кое място са кюлчетата и пачките с евро и обвързвано ли е строителството на къщата в Барселона с него самия, и с интернационална скица за пране на пари, както написа испанската полиция ", съобщи Рашков пред публицисти, представен от България Он Еър.
-->
По-рано Софийската градска прокуратура разгласи, че някогашният вътрешен министър е привикан за разпит, поради изказвания за следствието към строителството на автомагистрала " Хемус " и даже го заплаши с наложително довеждане пред проверяващ, тъй като той отказал да одобри призовката. Рашков обаче заподозря други аргументи да бъде свикан.

" Очевидно Борисов посредством Гешев, се пробва да разбере какво знам аз и кое бих могъл да изложа в делото против мен, което води ГЕРБ в Софийския градски съд ", разяснява Рашков.

От ГЕРБ отвърнаха сбито на обвиняванията. 

" Бойко Рашков за следващ път се пробва да разкаля политическия терен, което, за мен персонално, удостоверява нашата теза, че се готвим за избори ", разяснява Даниел Митов.

От държавното обвиняване ще употребяват законови ограничения, с цел да призоват Рашков, а при несъблюдение на прокурорските разпоредби, ще бъдат наложени плануваните в закона наказания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР